Make-up

 

Bruid & Bruidegom

 

“Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend  uitzien, maar blijf vooral jezelf”

 

In eerste instantie denk je alleen aan make-up om er stralend uit te zien.

Maar om te zorgen dat je er echt fantastisch uitziet is het aan te raden een volledig bruidsarrangement te boeken.

Dit arrangement zou kunnen bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Complete gezichtsbehandeling

  • Manicure

  • Proefmake-up

  • Bruidsmake-up

Ook is het mogelijk zelf een arrangement samen te stellen.   

Alle onderdelen van het arrangement worden op jouw wensen afgestemd.

Je make-up is aangepast aan je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat alle sterke punten in je gezicht naar voren worden gehaald.

Hierdoor ben je zelfverzekerd en straal je als nooit tevoren!

 

Proefmake-up

We beginnen ruim voor de bruiloft met een proefmake-up in de salon. Hierbij houd ik rekening met jouw specifieke wensen, de stijl van je trouwkleding en (als je hier al informatie over hebt) met de kleur van het trouwboeket. Je krijgt een prachtige make-up, waaraan we net zo lang 'sleutelen' tot het helemaal naar je zin is. Ik leg op schrift vast wat er gebruikt is, zodat we zeker weten dat je er op jouw speciale dag net zo mooi uitziet. Natuurlijk mag je iemand meenemen naar je proefmake-up, ook is het toegestaan om foto's te maken van het resultaat.

De grote dag

Op je trouwdag kom ik op het afgesproken tijdstip bij jou. Als je dat liever hebt, ben je uiteraard welkom in de salon. Dezelfde make-up als tijdens de proefmake-up wordt opgebracht en je krijgt uitleg hoe je deze gedurende deze dag het best kunt onderhouden, bijvoorbeeld nadat je een traantje hebt weggepinkt.

Ook de moeders, zussen, getuigen of vriendinnen kunnen afspreken voor een speciale gelegenheidsmake-up, precies afgestemd op de kleding die zij zullen dragen.

Tegen een nader te bepalen meerprijs is het mogelijk dat ik 's avonds naar de zaal kom om je make-up vr het feest nog even bij te werken of eventueel aan te passen naar een iets zwaardere avondmake-up.

Informeer naar de mogelijkheden.

Dag- of avondmake-up

Heb je een bruiloft waar je als gast goed voor de dag wilt komen? Ben je uitgenodigd voor een gala? Of wil je er gewoon extra verzorgd uitzien op een bijzonder feest?
Schoonheidssalon La Differance verzorgt naar wens een dag- of avondmake-up.

Bruidsarrangement   €115,00
Dagmake-up 25 minuten €  19,50
Avondmake-up 30 minuten €  22,50